Протест на семействата, загубили децата си в катастрофи се провежда в

...
Протест на семействата, загубили децата си в катастрофи се провежда в
Коментари Харесай

„Стига толкова“: Родителите на убити на пътя деца плашат със затварянето на пътни артерии

Протест на фамилиите, изгубили децата си в произшествия  се организира в София. Близките се събира пред Съдебната палата с искане за пояснение, за какво тези каузи пропадат в съда.

„ Тук сме с цел да кажем на съдиите и прокурорите, че повече няма да позволим някой да ес гаври с паметта на нашите деца. Нега господин Сарафов излезе и да беседва с нас. Няколко пъти го помолихме да одобри родителите и да отговори, за какво делата се проточват във времето “, сподели Петя Иванова от съдружие „ Ангели на пътя “.

Петър Тодоров е пуснат под домакински арест от 1 февруари, а роднините на момчето схващат едвам през вчерашния ден

Тя попита също по този начин, за какво прокуратурата не апелира стартирането на независимост на килъра на Филип. Почернената майка недоумява също по този начин, по какъв начин съдът съумява да оправдае отговорните за гибелта на пътя и допуска, че евентуално става дума за несръчност на прокурорите.

„ Защо през вчерашния ден беше прекъснато делото на 14-годишния Иван Седмаков, който беше погубен на пътя от пийнал водач?! Докога поради некадърността на прокуратурата ще пропадат тези каузи?! “, попита риторично Петя Иванова.

Близките на почналото момче оповестиха в обществените мрежи, че провеждат нов митинг

Тя призна, че не чака някакво деяние от страна на Борислав Сарафов, тъй като от сдружението са писали към този момент няколко писма до него и нямат никакъв отговор. „ Ние обаче започваме с всеобщите неподчинения. Днес ще създадем шествие до Народното събрание, където имаме среща с всички парламентарни групи “, сподели още тя.

Петя Иванова е безапелационна, че без предизвестие в цяла България ще се затварят съществени пътни артерии. „ Нямаме повече деца за ликвидиране. Стига толкоз. Нашите деца ги няма. Борим се всяко българско дете да се прибере живо и крепко в своя дом “, съобщи още тя.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР